Outdoor training

A csapatépítésnek a lényege, hogy a csoportból csapat legyen, hogy az egy közösségben tevékenykedők egy irányba tudjanak nézni, közösen lendüljenek át a nehézségeken.

Hiszünk a természet erejében, hisszük, hogy felszínre kerülnek valós értékeink amennyiben megfelelő impulzust kapunk, tréningjeink erre adnak lehetőséget. Tréningjeink több csoportra oszthatók (csel-lange, csapatszellem, önismeret, big fun), melyek mindegyike megfelelő válasz lehet Önnek. Az outdoor tréningmódszer a szervezeteket és a benne dolgozó embereket élmény centrikusan segíti a fejlődésükben. Lényeg a természeti környezetben, szabadban végzett fizikai jellegű gyakorlatokon keresztüli tapasztalati tanuláson, élményeken van.
Outdoor csapatépítő programjaink célja a pihenés aktív formáján keresztül történő szórakoztatáson túl az, hogy a résztvevők képet kapjanak saját és társaik fizikai állóképességéről, ügyességéről, alkalmazkodó- és koncentráló-képességéről, valamint a csapatszellemről.

outdoor csapatépítés

A résztvevők a szabadtéri gyakorlatokból szereznek tapasztalatokat, amelyekből a valós életben felhasználható tanulságokat fogalmaznak meg magukban.
A gyakorlatok hűen tükrözik a különböző szervezeti helyzeteket és viselkedésmódokat, ezáltal megkönnyítik a szükséges változások megvalósítását.

Az outdoor tréning előnye, hogy:

  • Mélyebben érinti a résztvevőket, nagyobb kihívást jelent, erősebben hat az érzelmekre.
  • Megkönnyíti az egyén csoporton belüli beilleszkedését, gyors alkalmazkodását, lehetőséget biztosítva a vállalati humánerőforrás hatékonyabb felhasználására.
  • A cégvezetők egy új környezetben akár szélsőséges helyzetekben ismerhetik meg középvezetőik, alkalmazottaik reakcióit, problémamegoldó képességeit, kreativitásukat.
  • Felszínre hozza, hogy kik a vezéregyéniségek, kik tudnak egy új, ismeretlen helyzetben csapattagként maximumot nyújtani.
  • A csapatépítő kalandprogramok felüdülést jelentenek a formális tréningekbe belefáradt csapatoknak, és észrevétlenül segítik a csapat fejlődését a csapatszellem erősítésével.

 

A csapatépítés szükségessége abban rejlik, hogy igen hatékonyan ösztönzi a stressztűrő~ és helyzetfelismerő képesség, a kombinatív~, a kommunikációs~ és improvizációs készségek kibontakozását, hiszen ezek alapjai mindenikben megvannak.

Tréningjeink segítik, hogy munkatársai megéljék és elsajátítsák:

  • teljes koncentrációt egy-egy feladat megoldásában
  • kommunikációs készség javítását (információ fogadás-átadás)
  • közös gondolkodás kialakítását, összefüggések átlátását a feladatok értelmezése során
  • egyéni és csoportcélok összehangolását
  • felelősségérzetet, bizalom kifejlesztését Önmaguk és társaik iránt.

HELYSZÍN

Belföld, Külföld

FOLYÓ, Tenger

NEHÉZSÉGI SZINTJE

Igényekhez igazítva

Tréning egyeztetés

személyes találkozó keretében, írásban

ÁRAk

kérje egyedi árajánlatunkat

Foglalj most

Kalanddra fel!

CSatlakozz

aktív kikapcsolódás

Csatlakozz közösségünkhöz és kapcsolódj ki velünk aktívan. Élményekben nem lesz hiány.