Ipoly túrák

Elérkezett a várva várt idő. Irány a természet, várunk szeretettel minden lapátolni vágyót:)! Mesebeli tájra invitálunk Budapestől egy órára az Ipoly folyó alsó szakaszára: Ipolytölgyestől-Szobig.

Mesebeli tájra invitálunk az Ipoly folyó alsó szakaszára: Ipolytölgyestől-Szobig

Amit ígérhetünk békés nyugalmat árasztó szakaszok, repkedő-csipegető gólyák, gémek, kacsák, árkádos fejünk fölött összeérő növényzettel.

Tovább is van mondjam még, vagy jöttök és átélitek:)?!

Időpontok:
2022.04.24.
2022.05.01.

 

Program

Jelentkezés

Jelentkezés és fizetés egyeztetés:
emailen a tballai30@gmail.com, 06-20/7779-799

A túra létszám kerete limitált: min 10fő, max 18fő

biztonság

Biztonság
Salza Rafting mindig is nagy figyelmet fordított a túrák biztonsági elemére! Mindegyik túravezetőnk rendelkezik a szükséges vizsgák valamelyikével.

HELYSZÍN

Ipolytölgyes-Szob

FOLYÓ

Ipoly

A FOLYÓ NEHÉZSÉGI SZINTJE

WWI

TÁVOLSÁG BUDAPEST-TŐL

60km

A HÉTVÉGI PROGRAM ÁRA

13.900 Ft / fő

AZ ÁR TARTALMAZZA

  • teljes felszerelés (páros tengeri kajakok, mentőmellény, lapát, vízhatlan zsák)
  • felszerelések transzferét
  • túravezetést
  • túravezetők díját

Az Ipolyról

A Közép-Európa szívében kecsesen áramló Ipoly folyó Magyarország és Szlovákia között szövi útját, természeti szépségű és kulturális jelentőségű utat vájva magának. Miközben festői tájakon kanyarog, bepillantást nyújt a természet és az emberi történelem harmonikus együttélésébe.

Az Ipoly folyó a szlovákiai Alacsony-Tátrában ered, dél felé kanyarog, és végül a magyarországi Szob város közelében egyesül a Dunával. Folyása során a folyó dombokon, zöldellő réteken és bájos falvakon halad át, lenyűgöző hátteret nyújtva azoknak, akik elég szerencsések ahhoz, hogy felfedezzék a környékét.

Az Ipoly folyó több mint egyszerű vízi út; történelmi és kulturális jelentőséggel bír a partja mentén évszázadok óta virágzó közösségek számára. Ölelésében ősi várak, középkori erődítmények és bájos templomok maradványai találhatók, amelyek a régió emberi történelmének gazdag szövevényéről tanúskodnak.

A természet szerelmeseit az Ipoly folyó érintetlen tájai vonzzák, ahol az érintetlen vadon szépségében gyönyörködhetnek. A folyó változatos ökoszisztémát tart fenn, számos növény- és állatfajnak nyújt menedéket. Partjait sűrű erdők szegélyezik, amelyek élőhelyet biztosítanak a vadon élő állatoknak, és nyugodt légkört teremtenek a természet ölelésében megnyugvást keresők számára.

Foglalj most

Kalandra fel!

CSatlakozz

aktív kikapcsolódás

Csatlakozz közösségünkhöz és kapcsolódj ki velünk aktívan. Élményekben nem lesz hiány.